Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN
Ние промовирамездрава прекраснодетството!

Обезбедете решенија за опрема за игралишта. Планирање на игралишта на отворено и затворено, работата започнува од дизајн на производи, водич за продажба и инсталација, одржување на игралиште. За создавање на семејно пријатно безбедно игралиште.

10

ГОДИНИ

125

ТИМИ
КОИ СМЕ НИЕ

Ние промовираме здраво

прекрасен [детство]

Играта е едноставна радост. придонесува за когнитивниот, физичкиот, социјалниот и емоционалниот развој на децата. исто така многу добро да се понуди идеална можност за родителите целосно да се ангажираат со своите деца.
Игра

Amirplay има повеќе од 10 години искуство како производител на игралишта во затворен простор. Ние дизајнираме, произведуваме и инсталираме уникатна комерцијална опрема за игралишта за нашите клиенти за да ги направиме децата среќни. Ние го дизајнираме и го градиме секој елемент според вашите спецификации, водени од важечките европски безбедносни стандарди.

Скокни

Amirplay има повеќе од 10 години искуство како производител на игралишта во затворен простор. Ние дизајнираме, произведуваме и инсталираме уникатна комерцијална опрема за игралишта за нашите клиенти за да ги направиме децата среќни. Ние го дизајнираме и го градиме секој елемент според вашите спецификации, водени од важечките европски безбедносни стандарди.

дизајн слики

За создавање на пријатно семејствобезбедно игралиште.

Како да дизајнирате децаигралиште парк?
--------Од методот на дизајнирање.
1.Природа и забава2.Интензивирајте ги боите за да го привлечете окото3.Карактеристична тема, создадете забава4.Креирајте активности кои промовираат интеракција
Стапи во контакт

Пиратски брод

авантура

Игра за мали деца

Земјата на чудата

Чудесниот замок

Јама за топка

авантура

/
НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ

Често прашуван

прашања [ЧПП]

На оваа страница, ќе ги најдете одговорите на прашањата што често ни ги поставуваат нашите клиенти за детските катчиња, игралиштата и парковите со брануваа.
Ние ќе бидемесреќен да
да ти помогне.
Која е цената на вашето внатрешно игралиште по квадратен...
Ова е едно од често поставуваните прашања за многу клиенти. Зошто клиентот поставува такви прашања, ве молиме погледнете подолу: За детското игралиште во затворен простор, причината за нејзините ниски барања за технологија и нискиот праг за влез. Во изминатите 5 до 10 години, ширум земјата никнуваат фабрики за затворени меки игралишта и паркови за брануваа. Како резултат на лошата ценовна конкуренција, толку многу мали фабрики ги пресметуваат цените според квадратни метри, но не го земаат предвид квалитетот на производот. Т
Како да започнете внатрешен парк за игралиште и трампол...
1. Испитајте ја состојбата на локалниот потрошувачки пазар и развојниот тренд.
2: Определете ја намерата за отворање продавница - локација - површина и инвестициска скала.
3: Финализирајте ја инвестициската скала според ситуацијата на продавницата.
5: Теренска инспекција на локацијата на проектот, за да се направи сеопфатна проценка.
6: Определете ги критериумите за купување опрема.
7. најдете соодветни добавувачи и започнете со планирање на дизајнот на локацијата.
8. разбирање на процедурите и процедурите за увоз на опрема.
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт