Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Област за акробации

Амирплеј

Област за акробации

Областа за Dodgeball

the popular foreign dodgeball sport and our внатрешна брануваа bounce perfect integration, is a set of fun, cooperation and competitive indoor trampoline project, and not subject to age restrictions, competitive dodgeball.


Областа на пајакот ѕид од брануваа

облечете специјална облека, со еластичност на брануваа може да се залепи на ѕидот, може да ги насмее сите на земја; може да групира силна тимска конкуренција, кој скокна лепливо високо


Интерактивно качување по карпи

Главно е составен од внатрешен ѕид за качување по карпи и проектор, преку технологија за компјутерска визија, овозможувајќи им на посетителите да искусат качување по карпи додека ја зајакнуваат интерактивноста и конкуренцијата, збогувајќи се со традиционалната здодевна игра за качување по карпи во затворен простор, правејќи ја играта поинтензивна и интересна.


Сигурност

Областа за акробации секогаш треба да има надзор. Надзорниците треба да се погрижат децата правилно да ги користат елементите.


Одржување

Вработените во паркот за трамболина треба редовно да ја одржуваат и тестираат целата опрема за забава, а истата треба редовно да се одржува според кодот за одржување, а сите проблеми или оштетувања да се поправат и да се заменат навреме.

Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт