Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Нинџа курс

Амирплеј

Нинџа курс

Опис

Ninja Breakout е најпредизвикувачкиот функционален простор во паркот со брануваа, а неговиот концепт доаѓа од конкурентното реално шоу „American Ninja Warrior“, кое сега се разви во сосема нов спорт. Проектот главно има сунѓерска торба, висечка врата, мост за пешачење, пловечки мост, прстен за раце, прстен за нозе, кружен лизгач, шипка за нишање, високо јазол, искачување на нето барел, јаже за нишање, рамнотежен зрак, скала и други функционални елементи. забавен и предизвикувачки сет на трчање, скокање, качување и тест за рамнотежа како еден од фитнес проектите од забавен тип


Како да играш

Играчите преку трчање, скокање, искачување, балансирање и други дејства низ сите проекти по ред, и на крајот стигнуваат до крајот на притискање на копчето за запирање на времето. Најбрзиот играч низ рекордот на времето ќе биде снимен на семафорот, за другите играчи да го предизвикаат. Повеќе играчи ќе бидат предизвикани за возврат и ќе победи најкраткото време.


Вредносно значење

Вежба за координација на целото тело, може да ги вежба пекторалните мускули, грбните мускули, стомачните мускули и силата на мускулите на екстремитетите. Во процесот на пробивање за да се добијат различни искуства како што се возбуда, успех, неуспех, може да ги збогатат своите чувства и искуство. Вежбајте ги храброста на играчот, зајакнете ја самодовербата и стратешкото размислување, упорноста и одлучноста да ја достигнете целта. Користете забава за да постигнете спортска кондиција, тренирајте ја големината на мускулите на рацете и нозете силни и моќни, физичка сила од обичните луѓе.


Совети за безбедност

Забрането е влечење на други играчи за време на натпреварот.


Одржување

Вработените во паркот за трамболина треба редовно да ја одржуваат и тестираат целата опрема за забава, а истата треба редовно да се одржува според кодот за одржување, а сите проблеми или оштетувања да се поправат и да се заменат навреме.

Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт