Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Областа за слободен скок

Амирплеј

Областа за слободен скок

Опис

Главно за почетниците и децата на проектот, играчите едноставно можат да го завршат завршувањето, како што се скок назад, седнување и други движења, со водство на професионален тренер

Бесплатна зона на брануваа, вклучително и навалена брануваа, платформа за потскокнување и други функции за тестирање на физичките функции на луѓето во воздухот. Областа е широко употреблива и може да се користи за различни големи групни активности, како што се игри со родители и деца, курсеви за Таи Чи, курсеви за активности итн.


Сигурност

1.Сигурен материјал: силна и мека подлога за слетување. ПВЦ кожа потврди на EN71-2/-3, мека пена потврди на GB/T 8332-2008, Издржлива пружина потврди на GB/T 1222-200

Материјалите се нетоксични и еколошки. Материјалите што се користат треба да имаат одреден степен на стабилност за да се избегне генерирање на загадувачи поради промени во надворешната средина, како што се температурата и влажноста, за време на работата на паркот.

2. Знакот за безбедносни упатства за паркот во брануваа, треба да биде поставен во влезот на ходникот на брануваа, во очигледен дел, а во областа за активности во секој соодветен опсег, да се постави знак за безбедносни упатства.

3.Навремено потсетување и запирање на играчите во паркот на брануваа не ги почитуваат правилата за превентивно однесување

4.Целиот персонал, патролната должност во целиот опсег на паркот на брануваа, добро ја вршат работата на безбедносната дозвола.


Одржување

Трамболината има потреба од редовно одржување, и на дното и на врвот. Операторот мора редовно да ги проверува пружините за оштетување. Треба редовно да се проверуваат и пружините под трамболина.

Вработените во паркот за трамболина треба редовно да ја одржуваат и тестираат целата опрема за забава, а истата треба редовно да се одржува според кодот за одржување, а сите проблеми или оштетувања да се поправат и да се заменат навреме.


Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт