Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Јама за пена

Амирплеј

Јама за пена

Редовно играње како

вертикален скок, воздушен преврт, пад во базен со сунѓер, тоа се кул израз на спортските експерти. Покрај тоа, сунѓерскиот базен е опремен и со област за качување по карпи, рамен појас за одење, јаже за закачување итн., така што играчот целосно ужива во возбудата и возбудата од паѓањето од воздух во океанот од пена.


Сигурност

Материјалите се нетоксични и еколошки, избегнувајќи употреба на материјали што содржат формалдехид и други токсични материи. Материјалите што се користат треба да имаат одреден степен на стабилност за да се избегне генерирање на загадувачи поради промените во надворешната средина, како што се температурата и влажноста, за време на работата на паркот.

2. Знакот за безбедносни упатства за паркот во брануваа, треба да биде поставен во влезот на ходникот на брануваа, во очигледен дел, а во областа за активности во секој соодветен опсег, да се постави знак за безбедносни упатства.

3.Навремено потсетување и запирање на играчите во паркот на брануваа не ги почитуваат правилата за превентивно однесување

4.Целиот персонал, патролната должност во целиот опсег на паркот на брануваа, добро ја вршат работата на безбедносната дозвола.

Пред да влезете во сунѓерскиот базен, треба да потврдите дали има луѓе во базенот, особено деца, треба да се чекаат едни со други на брегот пред да влезат

Забрането е да скокате во сунѓерскиот базен во положба за нуркање, штом главата надолу, предоцна е за амортизирање, многу опасно.


Одржување

Базен со сунѓер редовно го чисти дното од туѓи предмети, 

Заменете ги оштетените сунѓерски коцки

Вработените во паркот за трамболина треба редовно да ја одржуваат и тестираат целата опрема за забава, а истата треба редовно да се одржува според кодот за одржување, а сите проблеми или оштетувања да се поправат и да се заменат навреме.


Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт