Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Често поставувани прашања

Амирплеј

 • Q

  Како да започнете внатрешен парк за игралиште и парк за брануваа?

  A

  1. Испитајте ја состојбата на локалниот потрошувачки пазар и развојниот тренд.

  2: Определете ја намерата за отворање продавница - локација - површина и инвестициска скала.

  3: Финализирајте ја инвестициската скала според ситуацијата на продавницата.

  5: Теренска инспекција на локацијата на проектот, за да се направи сеопфатна проценка.

  6: Определете ги критериумите за купување опрема.

  7. најдете соодветни добавувачи и започнете со планирање на дизајнот на локацијата.

  8. разбирање на процедурите и процедурите за увоз на опрема.

  9. Декорација на локацијата, транспорт на производи, инсталација.

  Проектот за игралиште во затворен простор од избор на локација, набавка на опрема, работа бара голема инвестиција. Предлагаме инвеститорите да се подобрат со следните основни способности.

  1.сакајте ги децата, заинтересирани за детска игра, бизнис за рано образование.

  2.Имаат одреден степен на инвестициска способност.

  3. Чувство за маркетинг, со одреден степен на менаџерска способност.

  4. Во локалната заедница има одредена основа на општествени односи.


 • Q

  Која е цената на вашето внатрешно игралиште за метар квадратен?

  A

  Ова е едно од често поставуваните прашања за многу клиенти. Зошто клиентот поставува такви прашања, ве молиме погледнете подолу: За детското игралиште во затворен простор, причината за нејзините ниски барања за технологија и нискиот праг за влез. Во изминатите 5 до 10 години ширум земјата никнуваат фабрики за меки игралишта и паркови за брануваа низ целата земја. Како резултат на лошата ценовна конкуренција, толку многу мали фабрики ги пресметуваат цените според квадратни метри, но не го земаат предвид квалитетот на производот. Постојат неколку нивоа на квалитет на суровина. Лошиот квалитет, времето на неговото користење е многу кратко, има чести повратни информации по продажбата, како густината на сунѓерот не е доволна, неговиот немек повеќе ќе предизвика безбедни проблеми додека децата си играат, друго прашање е истрошеноста на ПВЦ кожа. Додека родителите видоа такви проблеми со квалитетот, како тие ги смируваат децата да дојдат да играат? Цената се заснова на тоа што го сакате паркот што го сакате, безбеден, богат или евтин, сиромашен.

 • Q

  Зошто да ја изберам вашата компанија за наш снабдувач на игралишта?

  A

  1.Нашата производна линија започнува од 2006 година, имаме искусна и стабилна производна линија.

  2.10 години искуство во продажба во странство, професионален за производи и продажба во странство. Решете ги и одговорете на сите ваши прашања на време.

  3. Имаме тим за испорака и агент за логистичка услуга кои ќе ви помогнат да се справите со процедурата за увоз.

  4. Професионален дизајнерски тим, кој ги познава најмалку новите трендови на игралиштата за да го оствари вашиот парк од соништата.

  5. Професионален тим за инсталација, понудете бесплатен водич за инсталација или летнете во вашата земја за да ја завршите инсталацијата на игралиштето.

  6. Имаме систем за работа и управување за да ви помогнеме да управувате со вашиот парк и да остварите повеќе профит.


 • Q

  Дали испраќате до Малта, Либија, Египет... итн?

  A

  Ова прашање често го поставува некој клиент кој е нов на терен со опрема за детски игралишта. Имаме професионална испорака и логистичка услуга на глобално ниво, која нуди целосна услуга за испорака на едно место. И ние не сме само производител на производи, исто така искусни во услугата за увоз и извоз.

 • Q

  Која е цената на вашиот производ?

  A

  Кога станува збор за цената на игралиштето за деца во затворен простор, не е едноставен одговор за тоа колку чини.

  За повеќето од затворените детски игралишта опремата е прилагодена на проектниот дизајн според мерењето на вашата локација, цената се базира на функциите за играње.

  ве молиме
  напушти
  порака
  Почетна
  Производи
  Е-пошта
  Контакт