Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Зона на забивање

Амирплеј

Зона на забивање

Опис

Забивање на голема надморска височина, користејќи ја силата на отскокнување на внатрешна брануваа да ја прескокнете топката во кошот, лесно да се трансформира во фантастично место за забивање на мајсторот за забивање: да се задоволат желбите на сите навивачи кои сакаат да забиваат, но не се способни да го сторат тоа.


Значењето на забивање во брануваа

Тоа е сеопфатен спорт со брануваа кој ги интегрира силата, вештината, тактиката и забавата, во голема мера ги збогатува шаблоните на спортските терени за брануваа. во голема мера ги збогатува шарите на спортското игралиште на брануваа.

Не само што ја наследува традиционалната кошарка, туку и го пробива традиционалниот режим на игра.

Со додавање на еластичност на брануваа, играчите можат да прават што сакаат како тигар.

Правењето на секакви потези за забивање може да ја истакне виталноста и слободата на играчите до максимум.


Структура на забивања од брануваа

Областа на корпата за брануваа се состои од површинска решетка на брануваа, површина на брануваа и челична рамка од брануваа помеѓу спојката на пролетта е поплочена со меки кеси за да се спречат повреди. Едниот крај на мрежестата површина на брануваа е поставен според децата, а возрасните спортисти се поставени со две кошаркарски рамки со различна висина.

Целата област за забивање на брануваа е оградена со заштитна мрежа висока 1.2 метри за да се осигура дека нема да се исфрли надвор од безбедносната област


Совети за безбедност

Внимавајте да не го обесувате целото лице на корпата цело време. Само едно лице може да застане на површината на брануваа во исто време. Не скокајте напред-назад помеѓу соседните кревети со брануваа


Одржување

Вработените во паркот за трамболина треба редовно да ја одржуваат и тестираат целата опрема за забава, а истата треба редовно да се одржува според кодот за одржување, а сите проблеми или оштетувања да се поправат и да се заменат навреме.

Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт