Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Дизајн слики

Амирплеј

Амирплеј

Парк за брануваа

Прикажи ги Повеќе

Опис

Добро дизајнираните игри за игралиште помагаат да се создаде позитивен емоционален развој за децата. Децата можат да добијат нови идеи од играта и сами да ја изберат програмата за игра, да се релаксираат. И добијте чувство на задоволство, задоволство, слобода, возбудливо

Амирплеј

Структура на игра во затворен простор

Прикажи ги Повеќе

Опис

Со развојот на индустријата за игралишта и барањата на пазарот. Игралиштето направено од Coustom станаа главни трендови. Децата се уморни од едноставна игра, тие сакаат поатрактивно игралиште кое дава смисла за достигнување. Исто така, многу добро е да се подобри нивната атлетска способност.

ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт