Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Контактирајте нѐ

Амирплеј

Контактирајте со Amirplay

Кина

Моб:+-86 15858526929

Тел:+-86 577 67365102-

Факс:+-86 577 86866500-

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]

Додадете:Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

Amirplay забавна опрема Co., Ltd

Сметка на WeChat

Вашите вредни мислења се наша движечка сила
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт