Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

Истражете ги проектите на Play

Амирплеј

Детски истражуваат проекти за играње

Обуката за развој на децата е дизајнирана според карактеристиките на децата, преку научна тродимензионална комбинација за формирање на нова генерација на центар за детски активности за забава, спорт, едукација, фитнес во целина. Огромното мнозинство деца сакаат да дупчат, качуваат, лизгаат, се тркалаат, тресат, замавнуваат, скокаат, тресат, а поголемиот дел од овој тип на обука за развој на децата се состои од вкрстување на проектот, кој е поставен во вертикалниот простор и градење различни на различни потешкотии, супер возбудливи нивоа, така што децата го доживуваат качувањето на голема надморска височина, ја чувствуваат возбудата од преминувањето на пречките. Усовршете ја детската волја, предизвикувајте се себеси и стимулирајте ја потенцијалната област за развој на децата. Главно погоден за деца и адолесценти на возраст од 4-15 години.


Сигурност

Уверете се дека производот е совршен финиш без остри предмети, тврди предмети и други работи кои лесно можат да им наштетат на децата.

Забрането е качување и насилно влечење на заштитната мрежа.


Редовна листа за проверка на безбедноста

дали безбедносниот канал и каналот за пожар се отворени. 

нема акумулација на запаливи и експлозивни остатоци.

 дали наоколу има опасност од пожар, не ставајте камини, електрични греалки и друга опрема за греење покрај опремата за играње на децата.

дали жиците на опремата за електрификација стареат, потенцијални проблеми со краток спој.

Други безбедносни барања, опрема за забава треба да се постават безбедносни знаци на потребните места и привлечна положба. Безбедносните знаци се поделени на четири типа, како што се знаци за забрана (црвени), предупредувачки знаци (жолти), знаци за упатства (сини), знаци за брза (зелена). 


Одржување

Пред сè, мора да се осигурате дека самата опрема е чиста и уредна, без разлика дали има остатоци или прашина внатре и на дното на опремата, доколку има, ве молиме отстранете ја. 

На ладно време, пластичните делови треба да се проверат за стареење и фрактура.

Електричната опрема секогаш треба да проверува дали лубрикантот треба да се додаде или замени, особено системот за притисок на маслото може директно да влијае на нормалното функционирање на опремата, а системот за притисок на воздухот треба да провери дали отворите за влез и излез на воздушниот компресор и цилиндарот се блокирани. 

Електричната опрема обрнува внимание на аспектот на жици, мора да инсистира на неделна проверка на колото, да ги замени застарените делови и жици, да ги реши безбедносните опасности. 

                       

Погледнете ги сите фотографии
Зошто да изберете нас
  • Конкурентна заштеда
  • Внатрешен тим за дизајн
  • Професионална инсталација
  • Добијте помош за финансирање

Дали сакате да дознаете повеќе за скокачката област?

Јавете се: +86-15858526929
Постави го твоето прашање
Поврзани теми
ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт