Индустриска зона Xiaojingao, Qiaoxia, Yongjia, Жеџијанг, Кина

[заштитена по е-пошта]

EN

За нас

Амирплеј

Профил на компанијата

Нашата компанија се занимава со развој, производство и продажба на опрема за забава. Основана е во 2003 година. Сега имаме фабрика за производство и продажна компанија. производи не само низ целата земја, а се извезуваат во Европа, Америка, Југоисточна Азија и повеќе од 70 земји и региони. 

We are not only providing опрема за игралиште solutions but a happy safe childhood.


Квалитетот на нашите производи е сертифициран од авторитетни институции

Сертификација на системот за управување со квалитет ISO9001:2008

Сертификација на системот за управување со животната средина ISO14001:2004 

OHSAS18001:2007 сертификација на системот за управување со здравјето и безбедноста при работа


Нашата мисија ги охрабруваме децата да играат, да градат сигурна игралиште. Како што сите ја знаеме суштинската улога на играта за децата. Како добавувач на игралишта, од нас се бара да понудиме повеќе избор на игралиште и по тема, функции, за да изградиме прекрасно игралиште. И бидејќи сте доверливи, погрижете се да нема несреќа додека играте, разгледајте ги безбедните стандарди и направете го вашето игралиште под такви безбедносни стандарди.


Она што нè поддржува да продолжиме понатаму се ефикасноста, лојалноста, флексибилноста, ставот.

ефикасност: 

Да не губиме време, материјал, енергија, пари во секојдневната работа.

Лојалност:  

Лојалноста кон нашиот партнер, вработен, клиент и нашите деца

флексибилност: 

За една личност тоа се однесува на движењето во зглобот на нашето тело. Се надеваме на истото движење на делата.

Став:  

Да се ​​биде позитивен, да се биде давател на игралиште и позитивен предавател.

               

ве молиме
напушти
порака
Почетна
Производи
Е-пошта
Контакт